Grafiek maken in excel

3 Methoden:Het maken van een grafiek in Excel Het bewerken van je grafiek andere Excel trucs. Grafieken en diagrammen zijn enorm handige tools, en Excel maakt het heel eenvoudig om ze toe te voegen aan je spreadsheets. U hoeft niet naar Excel te gaan om een Excel -grafiek toe te voegen aan een Word-document. U kunt de grafiek van begin tot einde maken in Word, en de gegevens hier bewerken en de grafiek aanpassen. Grafieken maken in Excel. Natuurkunde grafieken maken in excel. Webcursus excel - cursus deel 6 - grafieken maken in Excel. Een spreidingsdiagram invoegen en bewerken in Excel.

grafiek maken in excel
Een, excel - grafiek maken in, word - word

Excel 2007 or higher required. Kellerman Software 19 Shareware, excel Reports allows you to create Excel files without having Excel installed. Media freeware 222 Freeware, free excel viewer allows users steeds to view Excel files in any version of Excel. 26. Wolters-noordhof 1, wolters-noordhof.

grafiek maken in excel
Grafiek maken - webwijzer

Een grafiek maken ontbindende in, excel - wikihow


1 xyz123. 1 Freeware, program for converting.264 to avi dvd, xyz free.264 to avi dvd. Dhyan 9 Freeware, xyz vrml software - the virtual reality modeling Language. 2 Excel-tool 28 Shareware. Excel Sheets Copier can copy one or multiple Excel Worksheets to multiple Excel. 21 Shareware, excel-tool Convert Excel Value allows you to convert Excel dates and more. The sky soft 17 Shareware, excel Text Cleaner is useful excel addin meant to clean Excel files data. Sobolsoft Shareware. Add old Excel 2003 menus to Excel 2007.


How to Create a graph


Ga naar de linkerbovenhoek van het blok dat u wilt selecteren, houd de toetsen Ctrl en Shift samen ingedrukt en druk op de pijltoets-rechts; de bovenste rij met gevulde cellen wordt geselecteerd. Houd de toetsen Ctrl en Shift nog steeds ingedrukt en druk op de pijltoets-omlaag; het gebied wordt geselecteerd tot en met de onderste gevulde rij. Met de toetsen Ctrl, Shift en pijltoets selecteert u snel een gebied van gevulde cellen. U selecteert de grafiekgegevens helemaal eenvoudig als u het gebied vastlegt als een tabel. Hiervoor selecteert u het gebied waarin de gegevens Klik op de tab Invoegen en op Tabel (sneltoets: Ctrll er verschijnt een klein venster met de celverwijzingen. Schakel daarin de optie de tabel bevat kopteksten in, als dat nog nodig. Als u met deze gegevens een grafiek wilt maken, hoeft u alleen maar ergens in de tabel te klikken en Excel selecteert automatisch de juiste gegevens. Het voordeel van zon tabel is: als u nieuwe gegevens typt in de rijen eronder, worden die automatisch aan de tabel toegevoegd en verschijnen ze ook meteen in de grafiek.

grafiek maken in excel
Excel (with Download Sample

Houdt u nu de muisaanwijzer stil op een van de opties, dan ziet u een voorbeeld. Dat voorbeeld is al gram gevuld met uw eigen gegevens. Klik op het grafiektype van uw keuze. In Excel 2016 en 2013 kunt u grafieken ook maken via snelle analyse. De gegevens selecteren Als u precies de cellen selecteert die u wilt weergeven, kan er weinig misgaan. Het selecteren kan ook eenvoudiger.

Staan de gegevens bij elkaar in een rechthoek, gescheiden van andere gegevens, dan hoeft u alleen op een cel in dat gebied te klikken. Excel selecteert zelf de grenzen van dat gebied. Bevatten uw gegevens lege rijen of kolommen, dan neemt Excel die niet mee en zult u zelf de hele tabel moeten selecteren. Houdt u het selecteren van de cellen liever zelf in de hand, dan gaat dat het snelst met toetsen. U weet: als u de Shift-toets ingedrukt houdt en op de pijltoets- rechts drukt, dan selecteert u een aantal cellen naast elkaar. Als er in een gebied gegevens staan en u houdt de Ctrl-toets ingedrukt en drukt dan op een pijltoets, dan springt u naar de grens van dat gevulde gebied. Deze twee toetsen kunt u combineren: als u de Shift-toets en de Ctrl-toets beide ingedrukt houdt, selecteert u snel een gebied met gegevens, als volgt.

Het ultieme seo search analytics dashboard - deel1


Werkt u met Excel 2007 of 2010, dan klikt u op de tab Invoegen, op de knop Kolom en kiest u in het menu met voorbeelden het eerste type: Gegroepeerde kolom. Onder in de grafiek van dit voorbeeld ziet u dat de drie maanden naast elkaar komen met boven iedere maand steeds twee kolommen. De legenda geeft aan dat in de blauwe kolom (links) de waarden van verwacht staan en in de oranje kolom (rechts) de waarden van actueel. Dit is slechts een eerste voorstel van Excel. U kunt aan deze grafiek nog veel veranderen, zoals u in dit boek zult lezen. Een grafiek maken is in Excel vrij eenvoudig.


Selecteer de gegevens en kies welk soort grafiek u wilt. Tip sneller in Excel 2016 en 2013 Werkt u met Excel 2016 of 2013, dan is er een snellere manier. Selecteer een gebied van cellen; rechts onder de selectie verschijnt de knop Snelle analyse. Klik daarop en er verschijnt een menu. Of druk op de sneltoets CtrlQ. Klik op de tab Grafieken.

Jak vytvořit graf v excelu wikihow

In de gegevens die een grafiek weergeeft, moet minstens én getallenreeks voorkomen. Wilt u meer getallenreeksen als afzonderlijke reeksen in de grafiek weergeven, dan moeten die in aparte rijen of kolommen in het schaamstreek werkblad staan. U kunt in uw werkblad beschrijvingen bij de getallen zetten, zoals namen, datums of jaartallen, maar dat is geen vereiste. Om een grafiek te maken selecteert u de gegevens. Als u ook meteen de aanduidingen (die vaak in de linkerkolom staan) en opschriften boven de kolommen selecteert, komen die ook in de grafiek. Klik op de tab Invoegen ; klik op een van de knoppen in de groep Grafieken, bijvoorbeeld op Kolom- of staafdiagram invoegen ; er verschijnt een menu met voorbeelden. Kies een grafiek en klik daarop; in dit voorbeeld koos ik het eerste type: Gegroepeerde kolom. De grafiek verschijnt in het werkblad.

grafiek maken in excel
Excel, tm1 soccer site

Excel 2013 - download

Een gastblogpost van Wim de Groot over zijn boek vind je, hier. grafieken maken in, excel, in dit hoofdstuk leest u over de basis: hoe u grafieken maakt in, excel. Hebt u eenmaal een grafiektype gekozen, dan zit u daar niet aan vast: u kunt snel een ander type kiezen om te proberen of dat een beter beeld geeft. Hebt u een type grafiek dat u vaak gebruikt en hebt u daarin uw persoonlijke instellingen aangebracht, dan kunt u die kant-en-klaar aardappel oproepen als u deze als sjabloon opslaat. U leest over het verplaatsen en kopiëren van een grafiek, hoe u deze afdrukt en eventueel verwijdert. Werken met grafieken, met, excel kunt u de mooiste grafieken maken, die u vervolgens helemaal naar wens afstelt. U kunt reeksen getallen samenvatten, hun onderlinge verhouding laten zien, trends zichtbaar maken en patronen ontdekken die u anders niet zou opmerken. In deze kolomgrafiek ziet u in én oogopslag dat de verkoopcijfers in de maand december het hoogst waren. Voor een grafiek hebt u minimaal de volgende zaken nodig.


Het boek van de maand februari. ExpertHandboek, datavisualisatie in, excel. . Het is geschreven door, wim de Groot. Deze maand publiceren we op dit blog een aantal voorproefjes uit boek. Een interview dat we eerder met Wim de Groot hadden lees. Dit 1ste voorproefje is afkomstig uit uit het eerste hoofdstuk en behandelt grafieken ontstoken maken in, excel. Het 2de voorproefje over de basis van het maken van grafieken in, excel vind je, hier. Het 3de voorproefje, over het liegen met grafieken, vind je, hier.

Excel : jkp-ads download pagina

1 mapilab Ltd. 5 Shareware. It allows you to specify an unlimited number of files and worksheets. 16 ascomp software GmbH 2,560 Shareware. Protect your data from technical issues, malware attacks and deletion. Additional titles, containing xyz grafiek maken excel 7 . Wind 631 Freeware, dXF2xyz converts a dxf file to an xyz file, can be useful for extracting the raw. 1 by kai uwe barthel Freeware. This plugin shows stacks as schaamstreek volumes within a 3D-(xyz)-space.


to 3-D graph converter. Fo  1  Freeware. This program can convert ram file to Iriver pmp100 format. See non-reviewed xyz grafiek maken excel software. More xyz grafiek maken Excel, xyz grafiek maken Excel in introduction 5  Map maker Ltd  572  Shareware. Map maker is an easy and intuitive tool that can create maps with ease. Search maker Pro  65  Shareware, this program allows you to a search engine for any website in seconds.  2  Freeware, excellence ScrollBar maker allows quick creating of scrollbars for websites.
Grafiek maken in excel
Rated 4/5 based on 504 reviewsRecensies voor het bericht grafiek maken in excel

 1. Afawulis hij schrijft:

  ) Afstand: Vul de afstand in (in meters). 3x gezonde groene smoothie zowel Elise en ik starten er graag de dag mee, en zullen dat in 2014 blijven doen. 5000 calorieën in 1 uur challenge. 320 / 13 1 jaar geleden Kelly madison Fucking the male Art Model Kelly madison Fucking the male Art Model 221, :15.

 2. Hylodo hij schrijft:

  In een vorig artikel hebben we aandelenkoersen opgehaald vanaf internet. De koersen staan nu in Excel, maar eerlijk gezegd kunnen. Leer hoe u power bi publisher voor Excel gebruikt.

 3. Ejexo hij schrijft:

  Verticale lijn aan grafiek toevoegen Lijn benadrukt bepaalde datum Vraag ik ben met collegas bezig met een migratietraject. Elke dag rapporteer ik wat de planning. Tekst manipuleren met formules.

 4. Ywucyky hij schrijft:

  Les 2 Kennismaken met Excel 2007 (2) de officeknop; Les 3 Kennismaken met Excel 2007 (3) Het Lint; Het Lint minimaliseren; Les. Inleiding Om deze lesbrief te kunnen gebruiken moet je een minimale kennis van excel hebben: je moet weten wat een rij en een kolom is, je moet kunnen doorvoeren. Een benoemd bereik in Excel is een adres (bijvoorbeeld B3:B6) dat je een naam hebt gegeven. Het voordeel hiervan is dat je in formules in plaats van het adres de naam.

 5. Ylanem hij schrijft:

  Cursus Excel 2007 : go to : Index - vorige - volgende : Les 41: Grafieken (1) Grafieken maken. Om een grafiek in te voegen selecteren we eerst de gegevens die willen. Een grafiek met verschoven tijd-as Werken met datum en tijd in Excel Vraag ik probeer een grafiek te maken van het aantal piketten gelopen in ons servicewindow.

 6. Ekywozy hij schrijft:

  Het maken van grafieken is nooit heel eenvoudig geweest, maar in Excel 2013 kunt u nu alle stappen gemakkelijker uitvoeren. Begin met een grafiek die wordt. Maak een diagram (grafiek) voor uw gegevens in Excel Online.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: